Aardappelen, groente, fruit

PERFECTIE OP TAFEL

In de hele keten, van het land tot aan tafel, willen we zorgen voor een perfect eindproduct. Eén van de belangrijke zaken daarbij is zorgen voor optimale hygiënische omstandigheden zodat producten lang schoon en vers blijven. Belangrijk daarvoor is de inrichting van uw ruimten die aan de strenge eisen van uw hygiënecode kan voldoen.  Safewalls producten zijn Food-Safe en worden in productieruimten ingezet waar de hygiëne van groot belang is. Safewalls producten zijn geaccepteerd voor o.a: HACCP, BRC, USDA, FDA

Wandbescherming

Aardappels, groente en fruit zullen van betere kwaliteit zijn wanneer de ruimte voor opslag en verwerking aan hoge hygiënische standaarden voldoet. Roestende en gebutste wanden, uitgevallen tegels en niet schoon te krijgen voegen zijn funest voor de gewenste hygiëne. Onze wanden zijn stoot- en slagvast. Onze stootranden beschermen uw wand tegen inslag van intern verkeer. Door verschillende profielen en diktes zijn onze stootranden toepasbaar op alle vloeren en wanden. Ze beschermen uw wand tegen verschillende interne transportmiddellen zoals transportkarren, EPT’s & heftrucs. Wij adviseren u graag over verschillende mogelijkheden.

PE- en PVC Plinten

Bij licht intern verkeer, met name verpakt, kan ook gekozen worden voor de goedkopere stootbanden van PE kunststof. Op pallethoogte of bijvoorbeeld ook op hendelhoogte van palletwagens. voor de aansluiting met de vloer zijn ook kleinere plinten in Full Core PVC zijn mogelijk, informeer ons naar de mogelijkheden. Wij adviseren u graag.

Wand- en plafondsystemen

FRP = Fibre Reinforced Polyester is een sterke, goed schoon te maken, chemisch resistente wand- en plafondplaat. De platen zijn zeer geschikt voor gebuik in de AGF sector. FRP is verkrijgbaar als gebobbelde structuur en vlak. De gebobbelde structuur is beter bestand tegen krassen. De gebobbelde structuur is beter schoon te houden met minder schoonmaakmiddel, omdat druppels water met schoonmaakmiddel langer op de platen blijven plakken, waardoor er een betere inwerking is op het vuil. Verwacht tot 35% minder zeepwater of schuim nodig te hebben met een tot 30% beter resultaat op en De FRP platen zijn in verschillende vormen en afmetingen verkrijgbaar.

Isolatie wanden en plafonds

Onze wanden en plafonds zijn ook leverbaar als systeem- of voorzetwand, met isolatie EPS, XPS of PUR, in standaard brandklasse Euro Klasse “E” of optioneel in “C-S3,d0” of zelfs “B-S2,d0”. Neem contact met ons op, wij adviseren u graag.